events

Vi får magien til at opstå

for både du og alle dine gæster

Lad os skabe rammerne

Med flere års ekspertise i at lave gastronomiske oplevelser og alle typer for events har Gastro by Bøgh haft æren af, at have hjulpet mange private og virksomheder med planlægning og afvikling af deres fest drømme. 

Fra første kontakt og idé til udførelse og endt event, har Gastro by Bøgh, uanset arrangementets størrelse, fokus på at sikre, at hele dit arrangement forløber top professionelt. 

Gastro by Bøgh ønsker at skabe værdi, glæde og magi for dig, dine gæster, din virksomhed, jeres ansatte og jeres samarbejdspartnere. Vi elsker at hjælpe dig, opbygge tillid, være kreative og stilsikre for at vise dig, at dit valg af Gastro by Bøgh som samarbejdspartner og arrangør, var det helt rigtige.  

.

Bar service

Uanset om det er en privat fest, bryllup, firma-arrangement eller alt ind imellem, tilbyder vi landets bedste bartending-tjeneste. Med en bred vifte af bartending-tjenester og skræddersyede løsninger. Vores omfattende erfaring og succes med et utal af begivenheder har gjort os til et efterspurgt valg når det gælder om at levere service og gode cocktails til store som små arrangementer.

Lokaler & Telte

Mangler du et lokale til næste firma fest eller står du og drømmer om det rette slot til dit bryllup, eller det store telt til din runde fødselsdag, så hjælper vi dig. Med mange års erfaring i at afvikle fantastiske events kan vi hjælpe med stort set alle former for lokationer og fest telte.

.

.

Vi tilbyder også:

 • At sammensætte menuer ud fra kosthensyn og allergier. 
 • At sammensætte menuer bestående af vegetariske og veganske retter. 
 • At udarbejde en tidsplan der er koordineret med Jeres toastmaster. 
 • At sørge for en effektiv opvasker. 
 • At servere natmad. 
 • At servere morgenmad/brunch dagen efter festen. 
 • At finde det rette lokale til Jeres fest eller firmaevent.  
 • At ordne alt indenfor lys, lyd og teknik.

Gastro by Bøgh finder den perfekte løsning til jeres fest, højtid eller firmaevent uanset om I er i Jylland, på Sjælland eller Fyn kontakt os allerede nu på telefon (+45) 31 52 08 06 eller send en e-mail til kontakt@gastrobyboegh.dk for et uforpligtende tilbud.

Dj, Lyd, Lys & Teknik

Vi har mange års erfaring med at afholde store som små events og vi ved, at en professionel DJ virkelig kan skabe mirakler på dansegulvet. Vi ved også at den rette teknik, lyd og lys-sætning kan gøre et arrangement endnu mere mindeværdigt – det er jo eksempelvis dejligt når alle kan høre hvad moster Inger siger til værtsparret. Derfor kan vi være dig behjælpelig med alt indenfor DJ´s, lækker lyd, smart lys og professionel teknik. 

Ganske kort beskrevet kan vi hjælpe dig med: 

 • Højtalere 
 • Mikrofoner 
 • Simpelt lysshow 
 • Avanceret lysshow 
 • Røgmaskiner 
 • Soundboks 
 • Mixere (dj pult)  
 • og DJ´s.  

Om du kun mangler højtalere eller “hele pakken” er underordnet – Vi hjælper dig uanset og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud også hvis du mangler festlokalet – vi er her for dig så dine fest drømme kan gå i opfyldelse.  

Let The Party Begin. 

.

Et udpluk af tidligere cases

Gefion

Gastro by Bøgh fik opgaven med at skabe et lækkert og sanseligt firma event for at bringe de ansatte mere sammen efter, at de havde opnået en meget velfortjent succes 

Gastro by Bøgh valgte vi at starte eventet med sprøde special komponeret kanapéer og drinks der blev efterfulgt af en lækker indbydende buffet, som er en hyggelig og dejlig måde at samle medarbejderne på, på kryds og tværs af organisationen, om det vi alle elsker – maden. Dertil var der en nøje udvalgt vinmenu hvor flaskerne blev stillet på bordene så de ansatte selv kunne skænke op for hinanden og skåle for deres succes. 

Senere på aftenen blev der serveret en let natmad til de 150 ansatte som i den grad fik fejret deres flotte resultater. 

.

.

Madklubben

Gastro by Bøgh fik opgaven med at skabe en storslået og sanselig firmafest for alle medarbejderne. Til det, samlede vi de i alt 350 ansatte til et overflodshorn af en italiensk inspireret buffet med tilhørende italiensk vinmenu til. 

Efter middagen var stemningen naturligvis høj, sanselig og munter. Gastro by Bøgh havde derfor planlagt at føre selskabet til en klub lokation i indre København hvor Dj´en stod klar til at spille natten lang.   

Denne aften og nat blev en fantastisk oplevelse hvor alle fik smagt mange forskellige italiensk inspireret delikatesser – både med fingrene og bestik. Og fik danset det meste af natten. De var glade og så er vi glade.

Kafferiet

En funklende magisk sommerfest.

Gastro by Bøgh  fik opgaven med at skabe en magisk sommerfest for Kafferiets ansatte.  

I Gastro by Bøgh blev vi enige om, at en delikat sommer tapas med dertilhørende fri bar og champagne var det mest optimale til, at bringe den sprudlende lune fest magi frem i alle.  

De 80 ansatte blev samlet under den funklende sommerhimmel, hvor de fejrede hinanden og sommeren – alt imens solen gik i seng og stjernerne dansede funklende til den lyse morgen.

.

.

Bryllup

Gastro by Bøgh fik opgaven med at skabe en kærligheds fuld bryllups-fest for brudeparret, deres nærmeste og alle deres venner.  

I tæt samarbejde blev brudeparret og vi hurtigt enige om, at brylluppet skulle have et asiatisk tvist i deres femretters gourmet menu med tilhørende vine.   

For at få magien til at være så nærværende som mulig blev bryllupsfesten holdt hjemme hos brudeparret i deres fantastiske have hvor Gastro by Bøgh også sørgede for opdækning og dekoration. 

 Traditionen tror kørte brudeparret fra festen ved midnat men festen stoppede ikke før den lyse morgen, da ingen kunne danse mere til vores dj´s mix eller drikke flere af vores bartenders unikke drinks.  

Sikke en fest det var og alle var uden tvivl mærket af al den berusende kærlighed. 

Kontakt os idag

...og hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

social_facebook social_instagram