Catering - København

Fantastisk gourmet catering med levering i København

Mangler I velsmagende catering i København udover det sædvanlige til jeres firmafest, bryllup, konfirmation, eller andre begivenheder?

Nyd den hyggelige dag og overlad maden til os. Vi garanterer en smagfuld madoplevelse, der både spiller på gastronomiske indtryk såvel som æstetiske.

Mad ud af huset København:
Til fester, firmaarrangementer og andre fejringer

Den hyggelige stemning til en begivenhed afhænger i høj grad af gæsternes humør. Gæsternes humør bliver yderligere nemt påvirket af den mad og drikke, der bliver serveret. Dette er ikke nogen videnskab – og du kender det nok selv. God mad forbinder os som mennesker, og skaber grundlaget for en hyggelig aften til mindebogen.

Derfor kan vi med stolthed henvise til vores tidligere kunder, der har bestilt vores catering. Den glæde, der spreder sig i festlokalet, når vores flotte retter serveres for gæsterne, er humlen i vores arbejde.

Vi leverer både velsmagende mad til reception, fantastisk catering til bryllup eller en overdådig menu til jeres næste firmaarrangement. Vil I gerne have en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige, tilbyder vi også gourmet catering, hvor vi kræser lidt ekstra om alle detaljer.

Catering i København baseret på de bedste råvarer

Vores menuer tager altid afsæt i de bedste råvarer, der er tilgængelige. Vi er særligt glade for at bruge den danske sæsons råvarer – dermed er du sikret en menu, med gourmetmad du kender og elsker.

Du kan også vælge at overlade ansvaret for vinmenuen til os – så garanterer vi dig en perfekt menu, hvor mad og vin komplimenterer hinanden og går op i en højere enhed. Dermed skal du blot koncentrere dig om begivenhedens vigtigste punkt – nemlig gæsterne og stemningen. 

Nyd en magisk aften i selskab med herlige mennesker og få serveret gourmetmad i særklasse, der naturligvis er anrettet efter alle kunstens regler. 

Det er denne service, vi altid garanterer vores kunder. Og netop derfor får vi også altid gode anmeldelser fra kunder, der både er imponerede, mætte og tilfredse, både med vores cateringløsning eller smagfulde og varierende frokostordning.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris