Få bryllupsmenuen til dit bryllup

Et bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet, og maden der serveres, er en essentiel del af et bryllup. Alt fra kanapeer og fingermad til receptionen, til selve bryllupsmenuen og natmad, er alt sammen med til at sætte rammen for dagen. Hos Gastro By Bøgh sætter vi en ære i at levere en uforglemmelig bryllupsmenu, der vil imponere jeres gæster med en smagfuld oplevelse i særklasse.

Vi sammensætter en skræddersyet menu i samarbejde med jer, så I får det præcis, som I vil have det. I får en tilpasset menu, som I sent vil glemme.

Få en skræddersyet bryllupsmenu ud af huset

Hos Gastro By Bøgh har vi mange års erfaring med at levere mad til bryllupper, og vi ved, hvor vigtigt det er, at I får en menu, der opfylder alle jeres ønsker og kostpræferencer. Vi bruger kun de bedste råvarer og ingredienser, og tager hensyn til eventuelle allergener, og at præsentationen samt anretningen også har en vigtig rolle!

Vi ønsker, at jer og jeres gæster får en kulinarisk oplevelse, som kan huskes i lang tid fremover. Derfor mener vi, at det er yderst vigtigt, at vi sammen får sammensat en menu, der tilfredsstiller jeres smagsløg. Derudover er vores hold meget opmærksomme på de vigtige detaljer og sørger for, at alt fra borddækning og servering er perfekt.

Hvad end I har lyst til portionsanrettet tallerkener eller buffet, klassiske substansfulde retter eller catering i gourmet-klassen, kan vi sammensætte en detaljeret og personlig menu, hvor vi tager hensyn til alle jeres ønsker og behov, og som er perfekt til jeres bryllup.

Maden til dit bryllup skal være perfekt: Få en gastronomisk oplevelse med Gastro By Bøgh

Hos Gastro By Bøgh har vi en passion for at levere uforglemmelige kulinariske oplevelser. Med vores bryllupsmenu står vi for alt fra specialkomponerede kanapéer til at sammensætte den perfekte menu, og endda lækker natmad.

Som eksempel fra en af vores tidligere menusammensætninger, kan vi nævne et dejligt varieret udvalg af kanapéer og cocktails. Til aftenens menu kan vi nævne en dejlig buffet med assorterede retter i brudeparrets ånd. Hertil udvalgte vi en passende vinmenu, hvor flaskerne blev stillet på bordene, så gæsterne selv kunne skænke op for hinanden og skåle til den store dag.

Senere på aftenen serverede vi en let natmad, som var perfekt til at afslutte aftenen på en festlig og mættende måde. Vores mål er at skræddersy en menu, som passer perfekt til jeres bryllup, og som er forenelig med jeres vision for dagen. Vores mission er at skabe en madoplevelse, som du og dine gæster vil huske i lang tid fremover.

Få leveret lækker mad til bryllup i Københavnsområdet og Nordsjælland

Du kan få leveret din velsmagende og æstetisk indbydende bryllupsmenu alle steder i København og Nordsjælland. Det eneste du skal gøre, er at bestille vores catering her på siden – så tager vi os af madlavning, vinmenu og servering. 

Så kan du, ægtefællen og resten af bryllupsgæsterne trygt læne jer tilbage og nyde en magisk aften i kærlighedens navn.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris