Privatlivspolitik

Bestil din Nytårsmenu

Gastro by Bøgh

I restaurationsbranchen findes en liste over dagens gøremål. Denne liste går under betegnelsen mise en place, der er fransk for at have alt på plads.Hos Gastro by Bøgh står sæsonens råvarer altid øverst på mise en place.
Vores fornemmeste opgave er nemlig at vide, hvilke råvarer der er bedst i sæson, så vi kan sikre høj kvalitet og velsmagende serveringer.

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark samt internationalt, hvorfor vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter. Denne erfaring danner grundlaget for, at introducere et frokostordnings- og cateringkoncept med højt gastronomisk niveau.

Kantinedrift

En kantine med velsmagende mad er med til at skabe en produktiv arbejdsplads.

Medarbejderne går fra frokosten med glade og fyldte maver, der sikrer den bedst mulige arbejdsevne resten af dagen.

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi kantinedrift med fokus på delikate måltider baseret sæsonens bedste råvarer.

Ved at fokusere på gode råvarer, kan vi nemlig altid garantere velsmagende madoplevelser. 

Men en kantinedrift på plads kan vi yderligere tilbyde jer at stå for forplejning til diverse møder — hvad enten det så er tidligt på dagen eller sent om aftenen. 

Udover at løfte den samlede arbejdsplads i form af produktivitet vil en professionel kantinedrift også gøre arbejdspladsen mere attraktiv. 

En lækker kantine på arbejdet vil med andre ord styrke arbejdspladsens generelle employer branding; lækker mad er nemlig en værdsat medarbejderfordel i sig selv!

Frokostordning

En mæt og tilfreds medarbejder er en produktiv medarbejder.

Derfor er frokosten et så vigtigt element af enhver succesfuld arbejdsplads. 

Over velsmagende måltider opstår den sociale energi, der er nødvendig for enhver medarbejders energi.  

Med en velsmagende frokostordning kan du og kollegerne på arbejdspladsen sikre et velfortjent boost af energi, der hvor I mest behøver det.

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi en lækker frokostordning, der med garanti vil give de ansatte noget at se frem til — og efterfølgende noget at smile af. 

Vores frokostordninger er nemlig baseret på sæsonens bedste råvarer. Derfor smager vores frokoster altid lidt udover det sædvanlige. 

Med afsæt i gode råvarer samt et professionelt håndværk leverer vi lækre frokoster til arbejdspladser i hele København, Nordsjælland og omegn. 

Catering

Mangler I catering til jeres firmafest, bryllup, konfirmation, eller andre begivenheder?

Vi sørger for det meste, både til større arrangementer og små private begivenheder. Vi skræddersyr menuen i samarbejde med jer, og kan sammensætte løsninger der passer til jeres selskab.

Vi har stor erfaring med større arrangementer, men også små private selskaber, og sørger for at yde den bedst mulige service til jer.